Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Έντουαρντς: «Μου άρεσε η ενέργεια και το πνεύμα του Παναθηναϊκού»

Αθλητικά


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για Παναθηναϊκό και Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο τεχνικός της Γουότφορντ, Ρομπ Έντουαρντς μετά το φιλικό των δυο ομάδων.

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Γουότφορντ, Ρομπ Έντουαρντς.

Ο Ουαλός τεχνικός στάθηκε σε όλα τα καλά στοιχεία που έβγαλαν οι «πράσινοι» στο παιχνίδι τους, το οποίο χαρακτήρισε «αγώνα κανονικών συνθηκών», ενώ εξήρε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη δουλειά του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα σας στην Αυστρία. Ποιες οι σκέψεις σας αναφορικά με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό;

«Απόλαυσα το παιχνίδι. Ήταν ένα κανονικό ματς. Υπήρξε ένταση και αυτό ήταν καλό. Είχαμε μία βδομάδα μόνο προπονήσεις και μόλις μία αναμέτρηση. Ένα καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικοί και αυτό ήταν υπέροχο. Δείξαμε κάποιες καλές στιγμές έχοντας την μπάλα στην κατοχή μας. Έπρεπε να είμαστε καλοί και χωρίς την μπάλα. Είχαμε καλή κατανόηση.

Είναι μια νέα τάξη πραγμάτων αναφορικά με το πώς δουλεύουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, τρεις βδομάδες μόνο είμαστε μαζί. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε, όπως και ο Παναθηναϊκός. Μετά κάναμε πολλές αλλαγές. Βάλαμε πολλά νεαρά παιδιά να αγωνιστούν. Δείξαμε καλό πνεύμα και πως δουλεύουμε σκληρά γιατί δεν είχαμε την κατοχή στο τέλος, έπρεπε να παλέψουμε».

Πώς σας φάνηκε ο προπονητής;

«Είδαμε μια πολύ καλή ομάδα και το γνωρίζαμε αυτό εξ αρχής. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που αγωνίστηκαν. Για παράδειγμα όταν τους πιέζαμε με δύο, εκείνοι ανέβαιναν με τρεις ώστε να βρουν τον ελεύθερο παίκτη. Μου άρεσε ο τρόπος που κινήθηκαν μέσα στο γήπεδο. Γενικότερα είχαμε μια καλή στάση και δεν τους επιτρέψαμε να μας περάσουν πολλές φορές. Θέλουν να είναι επιθετικοί, να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και να μας σταματάνε όποτε χρειάζεται. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Μου άρεσε η ενέργεια το πνεύμα και η τεχνική τους».

Υπήρξε κάποιος που ξεχωρίσατε;

«Μου άρεσε πολύ ολόκληρη η ομάδα. Μου άρεσε και ο προπονητής πολύ (σ.σ. Γιοβάνοβιτς). Είναι εξαιρετικός. Είχαμε μια όμορφη κουβέντα πριν το παιχνίδι. Μιλάει εξαιρετικά αγγλικά. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Είχαν μεγάλη κατανόηση και το γεγονός πως είναι μόνο μια χρονιά μαζί και έχουν έρθει και νέοι παίκτες αλλά τα έχουν πάει πολύ καλά».in.gr