Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Αναβαθμίζονται τα γήπεδα ποδοσφαίρου στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Πολιτική


Συνθετικός χλοοτάπητας, σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός και νέα κερκίδα θα τοποθετούν σε λίγο καιρό στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Κύπρου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ένα αίτημα χρόνων και στο οποίο δόθηκε λύση.

Αναβαθμίζονται τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Αναφορικά με το πρώτο έργο που αφορά την αναβάθμιση του γηπέδου του Παπάγου στην οδό Κύπρου, για να υλοποιηθεί το έργο, το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παπάγου έπρεπε η Δημοτική Αρχή να ξεπεράσει τις χρονοβόρες διαδικασίες αλλά και να βρει την ανάλογη χρηματοδότηση, κάτι που συνέβη.

Το έργο προϋπολογισμού 919.993,20 € για το γήπεδο της οδού Κύπρου αφορά σε:

  • Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.
  • Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού
  • Εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτροφωτισμού, τύπου Led
  • Προμήθεια και εγκατάσταση νέας μεταλλικής κερκίδας

Παράλληλα προβλέπονται εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και συντήρησης της περίφραξης.

2. Το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού» προϋπολογισμού 902.286,00 ευρώ (χρηματοδότηση 700.000 ευρώ) αφορά σε:

  • Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.
  • Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού
  • Εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.

Εντός τους έτους αναμένεται οι δημοπρατήσεις και των δυο έργων και η υλοποίησή τους μέσα στο καλοκαίρι, γεγονός που αποτελεί πολύ καλή είδηση για τους Δημότες Παπάγου – Χολαργού.in.gr