Σάββατο, 01 Οκτωβρίου, 2022

Ατρόμητος: «Οχι» στην Σίβασπορ για τον Χαρίση

Αθλητικά


Οι Περιστεριώτες απέρριψαν τη νέα πρόταση που κατέθεσε η τούρκικη ομάδα για τον Χάρη Χαρίση.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ατρομήτου στη νέα βελτιωμένη πρόταση της Σίβασπορ για τον Χάρη Χαρίση, με τον 27χρονο μέσο να παραμείνει στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο τούρκικος σύλλογος ανέβηκε στις 500.000 €, αλλά οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Η Σίβασπορ πρότεινε να δοθούν σε δόσεις, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους του Ατρομήτου, που ήθελαν απευθείας την καταβολή του ποσού.

Γι’ αυτό το λόγο παρότι η πρόταση ήταν ικανοποιητική, όσον αφορά στο χρηματικό αντίτιμο, οι Περιστεριώτες την απέρριψαν, αφού παρά τις συνεχόμενες επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων, τελικά δεν βρέθηκε χρυσή τομή στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Ο Χάρης Χαρίσης, μετά το ναυάγιο στις επαφές του Ατρομήτου με την Σίβασπορ, παραμένει στο ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Δεν αποκλείεται πάντως να έρθει νέα πρόταση για τον 27χρονο μέσο από την τούρκικη ομάδα, με τη διοίκηση του Ατρομήτου να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κλείσει το δρόμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, αφού δεν πρόκειται να ακολουθηθεί πολιτική ξεπουλήματος.in.gr