Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά»

Αθλητικά


Να αναλάβει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τις ευθύνες και τις τύχες του ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαριστώντας τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναδεικνύοντας τον πρόεδρο του συνεταιρισμού.

Έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του στα social media του λίγη ώρα μετά την ανάδειξη του στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τόνισε πως είναι σημαντικό να θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Λίγκας να προχωρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σωστό δρόμο και να καταφέρει να γίνει το πρωτάθλημα μας ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στη σημασία να υπάρχει ένα πλάνο 5ετιας σε όλους τους τομείς του ποδοσφαίρου και ξεκαθάρισε πως πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες και τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η δηλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό.

Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες».

in.gr