Τρίτη, 09 Αυγούστου, 2022

Γρεβενά και Ηράκλειο στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στους ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Πολιτική


Δήμοι από όλοι την χώρα στέλνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς τους ανθρώπους που πάσχουν από Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Στα Γρεβενά και το Ηράκλειο σε χρώμα πορτοκαλί θα φωταγωγηθούν εμβληματικά κτίρια των πόλεων.

Πολλοί Δήμοι της χώρας θέλοντας να τιμήσουν την σημερινή παγκόσμια ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, θα φωταγωγήσουν εμβληματικά σημεία των Δήμων τους με πορτοκαλί χρώμα.

Ο Δήμος Γρεβενών φωταγωγεί συμβολικά, σήμερα και αύριο, το ιστορικό Ρολόι της πόλης με το πορτοκαλί χρώμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας, στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης ότι οι συνάνθρωποί μας  δεν είναι μόνοι τους στον καθημερινό τους αγώνα ενάντια στη χρόνια αυτή νόσο.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή στέκεται δίπλα στην Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η οποία μάλιστα φέτος, συμπληρώνει αισίως 30 χρόνια αδιάλειπτης και ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς στην ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη των πασχόντων.

Πορτοκαλί επίσης θα φωτιστεί το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαΐου και η Λότζια στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας.

Πρόκειται  για μια συμβολική κίνηση που εντάσσεται στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με αυτήν την ανίατη ασθένεια και να υπενθυμίζει τις ανάγκες των πασχόντων και των φροντιστών  τους.in.gr