Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Ηλιόπουλος: Περιμένουμε απαντήσεις πόσοι και ποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθούνται

Πολιτική


Απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου στις σημερινές δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου

Απαντήσεις στο ερώτημα ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθούνται είτε από την ΕΥΠ είτε από το Predator ζητάει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος ενόψει των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα των υποκλοπών.

Εγκέφαλος του σκανδάλου ή ανέμελος παραθεριστής

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε για παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων. Ο κ. Δημητριάδης ούτε αυτός γνώριζε και παραιτήθηκε από «ευθιξία». Αυτά υποστήριξε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

»Στην επιλογή ανάμεσα στο «εγκέφαλος του σκανδάλου» ή «ανέμελος παραθεριστής» επιλέγουν το δεύτερο. Αφενός δεν πείθουν κανένα αφετέρου και στις δυο περιπτώσεις παραμένει επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους θεσμούς.

Ξεκάθαρη απάντηση

»Περιμένουμε να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως «ξένες δυνάμεις» ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη – Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε.

»Αλλά βασικά περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Πόσοι και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν είτε από την ΕΥΠ είτε από το Predator με εντολή Μητσοτάκη;».in.gr