Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στρέιτ

Lifestyle


Το μοντέλο, που στις αρχές Οκτωβρίου, είχε μιλήσει ανοιχτά, δηλώνοντας ότι είναι ομοφυλόφιλη,  είπε στο Harper’s Bazaar ότι πιστεύει πως όλοι είναι πιθανώς αμφιφυλόφιλοι

Το μοντέλο, που στις αρχές Οκτωβρίου, είχε μιλήσει ανοιχτά, δηλώνοντας ότι είναι ομοφυλόφιλη,  είπε στο Harper’s Bazaar ότι πιστεύει πως όλοι είναι πιθανώς αμφιφυλόφιλοι.

«Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή», είπε η Εμιλυ Ραταϊκόφκι στο περιοδικό που την φιλοξενεί στο εξώφυλλο του Νοεμβρίου. «Δεν πιστεύω πραγματικά στους στρέιτ ανθρώπους».

Το μοντέλο και ηθοποιός, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok τον περασμένο μήνα για να συμμετάσχει στην viral τάση του «πράσινου καναπέ», απαντώντας σε έναν άλλο χρήστη που ρώτησε: «Αν χαρακτηρίζεστε ως αμφιφυλόφιλη, έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;». Η Ραταϊκόφσκι γύρισε την κάμερα δείχνοντάς την να κάθεται σε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ.

 «Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς παρουσιάζομαι στον κόσμο χωρίς να νιώθω ότι είμαι κακή φεμινίστρια ή καλή φεμινίστρια. Δεν θέλω να γίνω μέλος στο κλαμπ σου αν δεν θέλεις να με έχεις. Είναι εντάξει!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕSkai News