Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει διακοπή συμβολαίου και κάνει μήνυση στον Ρονάλντο

Αθλητικά


Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την περιβόητη συνέντευξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν, στην οποία ο Πορτογάλος σταρ, κατακεραυνώνει ουκ ολίγα άτομα από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με τους «κόκκινους διαβόλους» να απαντούν με δυναμικό τρόπο.

Οι διοικούντες του συλλόγου φαίνεται πως θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις απέναντι στον CR7, καθώς σύμφωνα με το ESPN, περίμεναν μέχρι να προβληθεί όλη η συνέντευξη του Ρονάλντο πριν προβούν στην παραμικρή κίνηση και πλέον ετοιμάζουν αντεπίθεση.

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ λοιπόν αναμένεται να προχωρήσει στη διακοπή του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023, με τις ίδιες πηγές να υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ προτίθενται να ζητήσουν νομικές συμβουλές για το αν μπορούν να κάνουν μήνυση εναντίον του Ρονάλντο, με την αιτιολογία πως οι δηλώσεις του έκαναν κακό στην εικόνα της ομάδας.

Σημειώνεται πως μετά την πρώτο προβολή αποσπασμάτων της συνέντευξης, ο Έρικ τεν Χαχ φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση να λύσει άμεσα το θέμα, μέσω της αποχώρησης του Πορτογάλου από την ομάδα μετά τη λήξη του Μουντιάλ.in.gr