Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου, 2022

Ιτούδης: «Ο Γιάννης είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, θα παίξει κόντρα στην Ουκρανία»

Αθλητικά


Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ήταν κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο τόνισε πως θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Ουκρανία (6/9, 18.00).

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας στάθηκε στις συνεργασίες και την ετοιμότητα των Σλούκα και Παπαγιάννη που τον ικανοποίησε, τονίζοντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει την Τρίτη κόντρα στην Ουκρανία για τον οποίο βέβαια είπε πως είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

«Καταρχήν ευχαριστούμε τους 1.500 και τα 11 εκατ. ή 22 εκατ. σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν την εθνική από καρδιάς. Και μαθηματικά σήμερα προκριθήκαμε άρα πάμε στο Βερολίνο. Θα πάμε τελικά, είναι μια ωραία Πόλη και εγώ είχα πει ότι μου αρέσει. Είδατε όμως ότι έπρεπε να δουλέψει πολύ η ομάδα για να δείξει και κόντρα σε μια Αγγλία ανταγωνιστική».

Τι κρατάμε από την αναμέτρηση:

«Κρατάμε πως πρώτον κάναμε το καμπ μπακ και στο ημίχρονο ήμασταν μπροστά με τρεις πόντους. Με κάθε σεβαμό στη Μεγάλη Βρετνία για να σκοράρει 43 πόντους το έκανε γιατί δεν δώσαμε προσοχή στην άμυνα και εμφανιστήκαμε χαλαροί. Ο Σλούκας με τον Παπαγιάννη είχαν καλές συνεργασίες και για αυτό τους δώσαμε φάσεις, γιατί ο Γιώργος βουτάει στη ρακέτα και ανοίγει και το χώρο στο Σλούκα. Είμαι ικανοποιημένος για αυτούς τους δύο αλλά όπως έχει πει έχουμε βάθος στον πάγκο και είδατε ήρθε και ο Λούντζης που έδωσε ενέργεια έδωσε ενέργεια, σκόραρε, έκανε δημιουργίες».

Για το αν ο Γιάννης παίξει αύριο:

«Ναι θα παίξει αύριο».

Γιατί δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, ήταν προγραμματισμένο;

«Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερα».in.gr