Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Λεκλέρ: «Έχω συνηθίσει να γυρνάω στο σπίτι μου απογοητευμένος»

Αθλητικά


Ο Σαρλ Λεκλέρ εμφανίστηκε απογοητευμένος, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την pole position σε νίκη στο Πριγκιπάτο

Με τρομερή στρατηγική η Red Bull νίκησε χθες τη Ferrari, με τη Scuderia να κάνει τη μια γκάφα μετά την άλλη και την τύχη του Σαρλ Λεκλέρ στο Grand Prix του Μονακό να μην αλλάζει ούτε το 2022.

Μετά το τέλος του αγώνα ο μονεγάσκος πιλότος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στις δηλώσεις που έκανε στο Sky Sports:

«Πολλές φορές μπορεί να γίνουν λάθη, όμως σήμερα κάναμε υπερβολικά πολλά λάθη. Σε αυτές τις συνθήκες εξαρτάσαι πολύ από την ομάδα που βλέπει τι κάνουν οι αντίπαλοί μας με τα ενδιάμεσα ή τα στεγνά ελαστικά.

Ρωτήθηκα αν θέλω να περάσω από τα βρόχινα στα στεγνά ελαστικά και απάντησα θετικά, όμως δεν καταλαβαίνω τι μας έκανε να αλλάξουμε γνώμη. Μας έκαναν το undercut και μετά μπήκα πίσω από τον Κάρλος. Κάναμε πολλά λάθη και δεν πρέπει να γίνεται αυτό.

«Είναι όσο δύσκολα ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Έχω συνηθίσει να γυρνάω στο σπίτι μου απογοητευμένος. Δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Δεν πήγαμε καν από την πρώτη θέση στη δεύτερη. Μετά το πρώτο λάθος κάναμε κι άλλο ένα. Αγαπώ την ομάδα μου και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».in.gr