Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Μπάχαλο και στον… αέρα ο τελικός Κυπέλλου: Ανακοίνωση-φωτιά του ΟΑΚΑ κατά της ΕΠΟ

Αθλητικά


Απίστευτα πράγματα άλλη μια φορά από την ΕΠΟ και ο τελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στον… αέρα

Μπορεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να γίνεται σε 4 μέρες, όμως η οργάνωση της ΕΠΟ δεν… υπάρχει.

Κυριολεκτικά, καθώς η διοίκηση του ΟΑΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση-φωτιά και τονίζει ότι με αποκλειστική ευθύνη της ομοσπονδίας δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση παραχώρησης του σταδίου για τον τελικό του Κυπέλλου.

Κι όμως, λίγα 24ωρα πριν από την αναμέτρηση η ΕΠΟ δεν έχει βάλει την απαραίτητη υπογραφή που επιβάλλεται και έχει προκαλέσει ένα απίστευτο μπάχαλο, με αποτέλεσμα ο τελικός να είναι προς το παρόν στον αέρα.

Στην ανακοίνωση μάλιστα από το ΟΑΚΑ τονίζεται πως από την πλευρά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπάρχει άρνηση να υπογραφεί η σύναψη ασφαλιστηρίου σε περίπτωση ζημιών και να υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τους χώρους στάθμευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία θεωρεί απαραίτητο να τηρηθούν όλα τα μέτρα που έχουν ζητηθεί στα παρακάτω έγγραφα, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός, κάτι που φυσικά επίσης δε φαίνεται να έχει τηρηθεί από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΟΑΚΑ αισθάνεται την ευθύνη και την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι με αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν έχει ακόμα υπογραφεί η απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης του κεντρικού Σταδίου και των χώρων στάθμευσης, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 21/05/2022.

Η ΕΠΟ κωλυσιεργεί και αρνείται

Α) Τη σύναψη του αναγκαίου ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζημιών και αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες, εις εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των φιλάθλων και της εν γένει ασφάλειας και προστασίας της εμβληματικής μας εγκατάστασης.

Β) Την ανάληψη της ευθύνης της ως διοργανώτρια αρχή για τους χώρους στάθμευσης (πάρκινγκ).

Γ) Οποιαδήποτε ενημέρωση για την ανάδοχο εταιρεία και τις αρκετές τεχνικές παρεμβάσεις που θεωρούνται απολύτως απαραίτητες, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της ΕΛ.ΑΣ., για τις οποίες έχει εγγράφως ενημερωθεί.

Επιπλέον, όπως ενημερώθηκε χθες η ΕΠΟ, το ΟΑΚΑ και η Πολιτική Ηγεσία της Εποπτεύουσας Αρχής δεν δέχονται καμία απολύτως πρόσκληση για τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Ολυμπιακού Κέντρου και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα μέλη της Κυβέρνησης, για τους βουλευτές όλων των κομμάτων, τα μέλη της αθλητικής οικογένειας και δημοσιογράφους που είχαν αιτηθεί σχετικά, για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου».in.gr