Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου, 2022

Μπουσκέτς: Έβαλε φρένο στις φήμες περί αποχώρησης του από τη Μπαρτσελόνα

Αθλητικά


Ο Σέρχιο Μπουσκέτς έβαλε φρένο στις φήμες που τον θέλαν να αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2023 λέγοντας πως όλα είναι πιθανά.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τον Σέρχιο Μπουσκέτς να αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα, καθώς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Όμως ο Ισπανός μέσος, έβαλε φρένο στις φήμες αυτές, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο και όσα δημοσιεύματα έχουν κυκλοφορήσει είναι ψευδή.

Διαβάστε επίσης: Μετρά αντίστροφα ο Μαρσέλο: «Σκληρή δουλειά, με χαμόγελο»

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι, γιατί δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα, παρά τις φήμες που έχουν αρχίσει και εμφανίζονται. Δεν είναι τίποτα επίσημο. Θα δω πως θα τα πάω αυτή τη χρονιά», ανέφερε αρχικά ο Μπουσκέτς για το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξαναλέω δεν υπάρχει κάποιο δεδομένο. Θέλω να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο και μετά να αποφασίσω. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι πλέον 20 ετών. Εξ ορισμού, μιλάμε για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, αλλά οτιδήποτε εμφανίζεται ως δεδομένο είναι ψευδές».in.gr