Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Οικονόμου: Όσο ο Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα

Πολιτική


Οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ζήτημα της ακρίβειας, που όπως καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, θα κρίνει εν πολλοίς τον νικητή των επόμενων εκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας δεν χάνουν ευκαιρία να επαναφέρουν το ζήτημα της ακρίβειας στο προσκήνιο μιλώντας για κοινωνική κρίση που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική. Μάλιστα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε το κόμμα σε εγρήγορση, καθώς κρίνει ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

«Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη, όσο και αν προσπαθεί να πείσει πως θα εξαντλήσει την θητεία του, είναι να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο, ακόμα και νωρίς το Σεπτέμβρη για να προλάβει την απόλυτη κατάρρευση από την ακρίβεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τον κατηγορεί ότι έχει εγκλωβιστεί στα εσωκομματικά πρόβληματα και ονειρεύεται εκλογές, αποκομμένος από την κοινωνία.

«Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα»

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει, μέσα στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις. Χωρίς αυτό το πρόγραμμα και τις διεθνείς πρωτοβουλίες μας, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Τσίπρας, συνεχίζει ο κ. Οικονόμου εξαπολύοντας επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «όταν κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια το 2015, βύθισε τη χώρα σε ένα αχρείαστο μνημόνιο 100 δισ και εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση».

Σήμερα, «κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές. Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα πολύ δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.in.gr