Ο Μπραντ Πιτ «σηκώνει το γάντι» και απαντά στην Αντζελίνα Τζολί: Δηλητηριάζεις τα παιδιά μας

Lifestyle


Μετά τις καταγγελίες της Αντζελίνα Τζολί, που παρουσιάζουν τον Μπραντ Πιτ ως κακοποιητή των παιδιών τους, οι εκπρόσωποι του ηθοποιού εξέδωσαν τη δική τους απάντηση 

Η κατάσταση μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί γίνεται όλο και πιο δύσκολη για τους δύο σταρ του κινηματογράφου. Τα παιδιά τους βρίσκονται στη μέση μιας εξαιρετικά δύσκολης διαμάχης, που θα γίνει πολύ χειρότερη, όπως δείχνουν τα πράγματα. 

Μετά τις καταγγελίες της Αντζελίνα Τζολί, που παρουσιάζουν τον Μπραντ Πιτ ως κακοποιητή των παιδιών τους, οι εκπρόσωποι του ηθοποιού εξέδωσαν απάντηση, αφού πηγές από το περιβάλλον του επιβεβαίωσαν ότι οι ισχυρισμοί έπεσαν στο κενό από τις αρχές. Σύμφωνα με το «TMZ», ο εκπρόσωπος του Πιτ επιβεβαιώνει ότι η Τζολί προσπαθεί να σπιλώσει την υπόληψή του, «πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα». 

Αυτό έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά τους, τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη μητέρα τους, ώστε να πιστεύουν ότι ο Πιτ τα κακοποίησε. Πηγή που μίλησε στο «ΤΜΖ» επιβεβαιώνει ότι ο Μπραντ έχει περιορισμένη πρόσβαση στα παιδιά του. Η Τζολί ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια εκείνης της πτήσης με ιδιωτικό τζετ το 2016, δεν την κακοποίησε μόνο σωματικά, αλλά κακοποίησε και δύο από τα παιδιά που μοιράζονται μαζί.

Σύμφωνα με την έρευνα του FBI, οι ισχυρισμοί ήταν ανεπαρκείς για να προχωρήσει σε δίωξη. Το «TMZ» αναφέρει, επίσης, ότι υπήρξε έρευνα από το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών, η οποία ολοκληρώθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων.

Επίσης, διαβάστε: 

Πηγή: skai.gr

Skai News