Στο τοπ-10 του Netflix η ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» ενώ εξελίσσεται δίκη Ντεπ-Χερντ

Lifestyle


Καθώς η πολυδιαφημισμένη δίκη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χερντ συνεχίζεται στο δικαστήριο, η ταινία του Ντεπ, «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος προβολών – ωθώντας την ταινία στο top 10 του Netflix.

Η ταινία του 2005 – την οποία σκηνοθέτησε ο Tιμ Μπάρτον – βρέθηκε στο νούμερο οκτώ της πρώτης δεκάδας της πλατφόρμας streaming από την Τρίτη, ανέφερε το Entertainment Weekly.

Βασισμένος στο ομώνυμο βιβλίο του Ronald Dahl του 1964, ο Ντεπ πρωταγωνιστεί ως ο εκκεντρικός σοκολατοποιός, Γούιλι Γουόνκα, ο οποίος επιτρέπει σε πέντε παιδιά να περιηγηθούν στο εργοστάσιό του.

Η ταινία κέρδισε πάνω από 475 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε γενικά θετικές κριτικές. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Freddie Highmore, Helena Bonham Carter και Christopher Lee.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντεπ μηνύει την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, για 50 εκατομμύρια δολάρια λόγω ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε το 2018 στην Washington Post, όπου έπεσε θύμα κακοποίησης, αλλά δεν τον κατονόμασε. Η Χερντ έχει επίσης καταθέσει ανταγωγή ισχυριζόμενη ότι η νομική ομάδα του Ντεπ τη δυσφήμισε.

Πηγή: NYPOSTSkai News