Κυριακή, 02 Οκτωβρίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: «Πρόσχημα η έφεση για να τεθεί σε δικαστική ομηρία και η Ρένα Δούρου» για τη Μάνδρα

Πολιτική


«Εμείς», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «υπερασπιζόμενοι σε κάθε περίπτωση την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιου είδους σκοπιμότητες θα αποκρουστούν και πάλι».

Για «σκοπιμότητες» και «δικαστική ομηρία» της Ρένας Δούρου, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας την άσκηση έφεσης κατά της αθωωτικής απόφασης για την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, σχετικά με τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδα.

Όπως σημειώνει η Κουμουνδούρου, η Ρένα Δούρου αθωώθηκε πλήρως από κάθε κατηγορία για την πλημμύρα της Μάνδρας, μετά από δύο χρόνια δικαστικής διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης: ΝΔ για Μάνδρα και αθώωση Δούρου: Παραμένουν οι πολιτικές ευθύνες

«Αυτές οι σκοπιμότητες θα αποκρουστούν και πάλι»

Τονίζει, μάλιστα, πως «η προσπάθεια να της χρεωθούν πολιτικές επιλογές προηγούμενων δεκαετιών, που οδήγησαν στην τραγωδία, απέτυχε παταγωδώς».

Και πρσθέτει: «Η, μετά από 15 ημέρες, άσκηση έφεσης κατά της αθωωτικής απόφασης λειτουργεί μόνο ως πρόσχημα για τη συντήρηση κλίματος δικαστικής ομηρίας και της Ρένας Δούρου».

«Εμείς», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, «υπερασπιζόμενοι σε κάθε περίπτωση την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιου είδους σκοπιμότητες θα αποκρουστούν και πάλι».in.gr