Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Τεστ επιπέδου Champions League για τον Ολυμπιακό στις 2 Ιουλίου

Αθλητικά


Ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα πολύ σπουδαίο φιλικό στην Αυστρία στις 2 Ιουλίου κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, που τη νέα σεζόν θα παίζει στο Champions League

Η Σάλτσμπουργκ ανακοίνωσε σήμερα τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, στις 2 Ιουλίου, στις 16:30 ώρα Ελλάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αυστρία, θα δώσουν έξι φιλικούς αγώνες, ενώ το πιο δυνατό τεστ, που είναι και επιπέδου Champions League, θα είναι αυτό κόντρα στην πρωταθλήτρια Αυστρίας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε και το φιλικό με την αυστριακή Ριντ στις 24/6, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν επίσης τη δευτεραθλήτρια Τσεχίας, Σλάβια Πράγας, την πολωνική Κρακοβία και τις γερμανικές Αρμίνια Μπίλεφελντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου στο Ρέντη, ενώ εν συνεχεία η αποστολή θα «πετάξει» για την Αυστρία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου και θα δώσει δύο ακόμη φιλικούς αγώνες, στο Καραϊσκάκη, πιθανότατα στις 9 και στις 12 Ιουλίου, ενώ αναμένεται τουλάχιστον το ένα από τα δύο παιχνίδια να είναι με ξένη ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου.

Δείτε την ανακοίνωση των φιλικών της Σάλτσμπουργκ:in.gr