Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Το Δημαρχείο με τον ωραιότερο κήπο

Πολιτική


Στο Δήμο Παρανεστίου προχώρησαν σε ολική αναδιαμόρφωση του προαύλιου χώρου του Δημαρχείου, μετατρέποντας τον σε έναν καλαίσθητο κήπο.

«Η Μεταμόρφωση του ασχημόπαπου» συντελέστηκε στον Δήμο Παρανεστίου με την ολική μεταμόρφωση του προαύλιου χώρου του Δημαρχείου. Ο χαρακτηρισμός «ασχημόπαπο» αποδόθηκε στην προγενέστερη κατάσταση από τους εμπνευστές της σημερινής.

Θα μπορούσε με βάση τα όσα βλέπουμε στις φωτογραφίες, ο κήπος που περικλείει το Δημαρχείο Παρανεστίου να χαρακτηριστεί πάντως ως ο καλύτερος που έχουμε δει σε Δημαρχείο της χώρας.

Όπως μάλιστα τονίζουν από τον Δήμο Παρανεστίου, η αλλαγή συντελέστηκε σε έναν τόπο που περνούσε απαρατήρητος καθημερινά,  που πλέον αναβαθμίστηκε και άλλαξε το τοπίο στην είσοδο του Δημαρχείου.

Χαρακτηρίζεται ήδη από τους δημιουργούς του ως ένα μέρος συνάντησης, ομορφιάς, αναψυχής.

Το πράσινο κυριαρχεί στο χώρο, οι βραχόκηποι, τα λουλούδια και οι θάμνοι , το ασιατικού τύπου κιόσκι με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τριών τρούλων, οι πλακόστρωτοι με πέτρα διάδρομοι, η πέτρινη ζωγραφιστή βρύση και ο φωτισμός συνθέτουν ένα σημείο που προκαλεί το ενδιαφέρον αναμφίβολα.in.gr