Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Το BBC «υποκλίνεται» στην άνοδο της Νότιγχαμ στη Premier League – Αφιέρωμα στην ομάδα και στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Αθλητικά


Ένα από τα πιο συγκινητικά βίντεο του BBC είναι αυτό που ο Βαγγέλης Μαρινάκης σηκώνει το κύπελλο μαζί με τον αρχηγό της ομάδας Τζο Γουόραλ και το προπονητή Στιβ Κούπερ με το πλήθος από κάτω να παραληρεί.

Στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου βρέθηκε η Νοτιγχαμ Φόρεστ μετά το θρίαμβό της, με τον οποίο γυρίζει σελίδα στην ιστορία της.

Το BBC αφιέρωσε πλειάδα άρθρων για την «μετάλλαξη» και την ιστορία της ομάδα, τους ξέφρενους πανηγυρισμούς και φυσικά στο όραμα και τη στρατηγική του ιδιοκτήτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, που από τη στιγμή που πήρε το τιμόνι, η Νότιγχαμ σημειώνει ανοδική πορεία, σαν να επέστρεψε στο DNA της τα χαρακτηριστικά που γεννούν νικητές.

Ένα από τα πιο συγκινητικά βίντεο που δημοσίευσε το BBC είναι αυτό που ο Βαγγέλης Μαρινάκης σηκώνει το κύπελλο μαζί με τον αρχηγό της ομάδας Τζο Γουόραλ και τον προπονητή Στιβ Κούπερ, με το πλήθος από κάτω να παραληρεί από χαρά και ενθουσιασμό.

Xιλιάδες κόσμου γιορτάζουν την άνοδο της Νοτιγχαμ Φόρεστ στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, εξηγεί στο βίντεο το BBC.

«Αυτές είναι σκηνές στο κέντρο του Νότιγχαμ καθώς χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκε για να γιορτάσει την άνοδο της Νοτιγχαμ Φόρεστ στη Premier Leaque. Η ομάδα αποθεώθηκε όταν έφτασε στο Δημαρχείο, με τον προπονητή Στιβ Κούπερ να ευχαριστεί τους οπαδούς για την θερμή υποδοχή και υποστήριξη, πριν σηκώσει από το μπαλκόνι του κτιρίου, το κύπελλο μαζί με τον αρχηγό της ομάδας και τον ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Μαρινάκη» γράφουν οι υπότιτλοι στο βίντεο.in.gr