Κυριακή, 02 Οκτωβρίου, 2022

Τσιρίλο: «Μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Ζερβίνιο, στο 60-70% να παίξει, θα κάνει τη διαφορά»

Αθλητικά


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζερβίνιο ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Έτοιμος να φορέσει τα «κίτρινα» του Άρη είναι ο Ζερβίνιο. Ο Ιβοριανός εξτρέμ τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη και προβάρει τα «κίτρινα», καθώς μέσα στην ημέρα αναμένεται και η μεγάλη του άφιξη στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα προκαλέσει «σεισμό».

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για την περίπτωση του 35χρονου και τον αποθέωσε, καθώς τόνισε πως θα κάνει τη διαφορά ακόμα και αν παίξει στο 60-70%.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

«Είναι ένα μεγάλος ποδοσφαιριστής, το δείχνει και η καριέρα του. Πιστεύω ότι μπορεί να δώσει πολλά. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις απέναντι σε σημαντικούς παίκτες. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά και οι αντίπαλοι με τον Τσιρίλο περνούσαν δύσκολα», είπε αρχικά και συνέχισε…

«Σίγουρα είναι δύσκολο να σταματήσεις τους γρήγορους, όπως είναι ο Ζερβινιό. Δεν μπορείς να τον μαρκάρεις. Τον θυμάμαι καλά και από την Ρόμα και από την Πάρμα, έχει κάνει πολύ ωραία πράγματα στο γήπεδο. Στον μεγάλο χώρο με την μπάλα είναι πολύ γρήγορος και πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, ενώ κάνει και γκολ. Πιστεύω ότι έχει όλα τα στοιχεία».

Για τον τραυματισμό του υπογράμμισε: «Είχε ένα μεγάλο πρόβλημα. Αν έχει πάθος στην καρδιά του, μπορεί να το ξεπεράσει. Στο 60% με το 70% να παίξει θα κάνει την διαφορά. Βέβαια θα πρέπει και να προσέξει γιατί δεν είναι 20 χρονών».in.gr