Τρίτη, 09 Αυγούστου, 2022

Φαν Μπάστεν: «Κορυφαίος όλων ο Μαραντόνα»

Αθλητικά


Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν μίλησε για τον κορυφαίο όλων των εποχών και τόνισε πως αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών και κατά συνέπεια, η άποψη του για τα ποδοσφαιρικά… δρώμενα, έχει βαρύνουσα σημασία.

Ο Ολλανδός κάτοχος τρις (1988, 1989, 1992) της «Χρυσής Μπάλας», παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «France Football» και μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί προτιμά τον Ντιέγκο Μαραντόνα από τον Λιονέλ Μέσι, στο ερώτημα για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην Ιστορία.

«Ο Πελέ, ο Μαραντόνα και ο Κρόιφ, είναι για εμένα, οι τρεις καλύτεροι παίκτες στην Ιστορία. Ως παιδί, ήθελα να γίνω σαν τον Κρόιφ. Ηταν φίλος μου και μου λείπει. Ο Πελέ και ο Μαραντόνα, ήταν επίσης απίστευτοι.

Ο Μέσι, είναι ένα υπέροχος παίκτης, αλλά ο Μαραντόνα είχε πάντα μεγαλύτερη προσωπικότητα σε μια ομάδα. Ο Μέσι δεν είναι αυτός που βάζει τον εαυτό του μπροστά για να πάει στον πόλεμο. Και φυσικά, δεν μπορώ να ξεχάσω τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Πλατινί και Ζιντάν».in.gr