Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

Όλα όσα θες να ξέρεις για το νέο πρωτάθλημα της Superleague

Αθλητικά


H Superleague ανακοίνωσε το καλεντάρι της νέας σεζόν. Ποιές είναι οι ημερομηνίες κλειδιά, πότε είναι η διακοπή για το Μουντιάλ και πότε η τελευταία αγωνιστική.

Η Superleague ανακοίνωσε το καλεντάρι και όλες τις ημερομηνίες-κλειδιά για την επόμενη σεζόν, που θα είναι ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη, αφού για πρώτη φορά το Μουντιάλ θα διεξαχθεί χειμώνα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν νέα δεδομένα και στη Superleague όσον αφορά τις ημερομηνίες, όπως θα συμβεί σε όλα τα πρωταθλήματα τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, η Λίγκα με επίσημη ανακοίνωση της ανέφερε ότι η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 25 Ιουλίου, ενώ η σέντρα θα γίνει στις 20 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης: «Τρελάθηκε» ο Μπόλι: Ετοιμάζει νέο «μπαμ» με Λεάο

Η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε πως η φετινή Superleague θα διακοπεί από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, τρεις μέρες αφότου διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ του Κατάρ.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι το φετινό πρωτάθλημα εφόσον ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου θα διεξαχθεί μέχρι τις 13 Νοεμβρίου ο πρώτος γύρος. Αξίζει να σημειωθεί πως η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου και τα playoffs με τα playouts θα ξεκινήσουν έξι μέρες αργότερα (18/3).

Αυτά θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες, αφού τα τελευταία παιχνίδια είναι προγραμματισμένο να γίνουν στις 14 Μαΐου.

Δείτε την ανάρτηση της Λίγκας:in.gr