Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

2ο Ποδηλατικός Γύρος 2022 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου

Υγεία


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών Αθηνών (Κ.Ε.Φ.Ι.) διοργανώνει τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο 2022, στις 5 Ιουνίου, με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο».

Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ήμερα Επιζώντων του Καρκίνου είναι μια μέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από την 3η Ιουνίου, παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, ανεβαίνουμε ξανά στα ποδήλατα μας και στέλνουμε τις φωτογραφίες μας ως ένα μήνυμα ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του ποδηλατοδρόμου θα είναι η Αίγλη του Ζαππείου, η κλασσική διαδρομή των 5χμ του Μαραθωνίου της Αθήνας, και οι συμμετέχοντες καλούνται να ποδηλατήσουν, να τρέξουν ή και να βαδίσουν, κατά μήκος της.

Παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, οι φίλοι που θέλουν να συμμετέχουν, θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στο site του Συλλόγου, να λάβει το σχετικό υλικό και να ανεβάσει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας hashtags #ridewithKEFI #runwithKEFI.

Φέτος το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει βαμβακερό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης.

Ραντεβού λοιπόν στις 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 09.00.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site του συλλόγου https://www.anticancerath.gr/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2106468222./in.gr