Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Super League: «Εμπιστοσύνη σε Κλάτενμπεργκ, βούληση για ανανέωση της θητείας του»

Αθλητικά


Η διοργανώτρια Αρχή εκφράζει τη στήριξή της πλειοψηφίας των ΠΑΕ στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και την επιθυμία τους να ανανεωθεί η θητεία του Βρετανού για άλλα δύο χρόνια.

Υπέρ του Μαρκ Κλάτενμπεργκ τάχθηκε η πλειοψηφία των ΠΑΕ στο σημερινό Δ.Σ της Super League, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, με τον Συνεταιρισμό σε ανακοίνωσή του να εκφράζει στη στήριξή του στον Βρετανό αρχιδιαιτητή.

Μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοργανώτρια Αρχή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την εμπιστοσύνη της στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και την επιθυμία της πλειοψηφίας των ΠΑΕ να ανανεωθεί η θητεία του Βρετανού για άλλα δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Μαρτίνς για τις μεταγραφές: «Θέλουμε τρεις παίκτες»

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, ο Συνεταιρισμός θα ενημερώσει άμεσα εγγράφως τις FIFA, UEFA, ΕΠΟ, αλλά και όλες τις αρμόδιες αρχές, για τη βούληση των ΠΑΕ να παραμείνει στο πόστο του αρχιδιαιτητή ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League εξέφρασε τη θέση του σχετικά με τη βούληση υλοποίησης του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας, ως σημαντικού βήματος εξέλιξης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, κατά πλειοψηφία (11 ΠΑΕ τοποθετήθηκαν υπέρ, 1 ΠΑΕ κατά, 1 ΠΑΕ απούσα, 1 ΠΑΕ επιφυλάχθηκε), το Δ.Σ. εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Mark Clattenburg, για το έργο που έχει επιτελέσει στη Διαιτησία μέχρι σήμερα, καθώς και τη βούλησή του να εισηγηθεί και να στηρίξει την ανανέωση της θητείας του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσης, ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να ενημερωθούν εγγράφως FIFA, UEFA, ΕΠΟ και αρμόδιες αρχές, για τη βούληση των ΠΑΕ, όπως εκφράστηκε παραπάνω.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσε εξουσιοδότηση προς τον πρόεδρο του Δ.Σ., περί σύγκλησης Γενικών Συνελεύσεων της Super League».in.gr